Ce este special la Intuit QuickBooks?

Multe întreprinderi mici au mini contabilii care lucrează în aplicații cum ar fi Excel pentru documentare și de gestionare a finanțelor. Acest lucru se execută întotdeauna riscul de erori. Să nu mai vorbim de lucru pe Excel pentru a efectua sarcini de contabilitate este tortură pură! QuickBooks este un software de contabilitate care stie ajute si să gestioneze plățile de afaceri, facturi, declarația de venit, precum și funcții de salarizare. Mai mult, QB Online este compatibil și cu alte aplicații, cum ar fi Intuit on-line.

Puteți genera chiar și elaborarea de rapoarte și conectați conturile financiare. Mai mult decât atât, în cazul în care se face o prezentare PowerPoint pentru a explica informații financiare pentru organizația dumneavoastră, sunteți sigur de a avea toate datele care aveți nevoie într-o clipită folosind QuickBooks.

Dacă utilizați deja un software de contabilitate, sunt șanse vă puteți conecta și sincroniza datele folosind QuickBooks Online. Aceste aplicații web și soluții de contabilitate includ urmărirea în timp, de vânzări, de e-tranzacții și aplicații de raportare financiară.

QuickBooks Online are un număr de pachete pe care le puteți încerca gratuit. Dacă desfășurați activități independente, s-ar putea ca pachetul de contractant independent, care costă $ 9,99 pe lună. Alte pachete includ; pachetul Start simplu, care costă $ 12,95 pe lună, pachetul Essentials în valoare de 26.95 pe lună și pachetul Plus în valoare de 29.95 $ pe lună.

Puteți încerca toate pachetele menționate mai sus, pe bază de test/incercare pentru 30 zile.