Dacă ai avut vreodată de exportat conținutul unui Case Study de eDiscovery (standard sau premium) – știi deja asta.

Pe scurt? Serviciile 365 oferă într-adevăr de ani de zile lucruri cu adevărat inovatoare. Utile și inovatoare. Implementarea lor pare însă făcută pe genunchi în condițiile în care exportul de conținut SharePoint este permis a fi exportat .pst – dar complet inutil în scopul unei migrări reale, iar soluțiile de tip Team, Exchange și Yammer au fost înghesuite toate la un loc și prezentate arbitrar într-o formă complet neverosimilă.

De ce? Pentru că din Teams se exportă doar conținutul parțial lipsit de atașamente al canalelor secundare private – ca un exemplu – singura utilitate reală fiind opțiunea de export mailbox la pachet cu serviciile de hold activate implicit.

Și da… de câte ori are cu adevărat nevoie un departament juridic de Data Governance și analiza amănunțită a activității în cadrul unei organizații a datelor operate de un angajat în scopul unei anchete?

Poate niciodată.

Cu toate acestea, unealta funcționează și exportă cu succes conținutul de tip mail în formatul deja celebru .pst în pachete de fișiere de 10 GB bucata multiplu până la sațietatea case Study-ului ordonat.

În perioada actuală, fiecare afacere online sau digitală își dorește să-și folosească datele de oriunde și oricând. Deci, pentru a vă proteja datele de orice fel de scenariu de pierdere a datelor, fiecare organizație sau utilizator trebuie să creeze o copie de rezervă a datelor sale.

Cu eDiscovery, puteți salva datele pe mașina dvs. locală. Dar acest proces conține și o mulțime de dezavantaje.

Aducând totul împreună
Procesul eDiscovery și instrumentul de export eDiscovery PST sunt funcționalități excelente adăugate pachetului Microsoft Office 365. Cu toate acestea, eDiscovery PST Export Tool este folosit de utilizatori pentru a crea o copie de rezervă a datelor Office 365. Dar, acest serviciu nu este destinat acestei operațiuni în mod special, așa cum spuneam și anterior. 

Ci mai degrabă pentru a bloca împotriva mecanismelor de labeling și tagging a politicilor de retenție în vigoare.