Deții deja adresă de mail, nu? Da.
@yahoo sau @gmail?
Sfat: mai bine NU 

Multe afaceri mici încep inițial ca o soluție de a câștiga niște venituri alternative, o încercare, așa că este de înțeles dacă ai configurat o adresă de e-mail gratuită și ai început de atunci să o folosești.

Ar fi trebuit să fie o soluție temporară. Adresele de e-mail gratuite la Yahoo sau GMail pot face compania dumneavoastră să pară începătoare sau că e ”blocată” în timp, iar utilizarea mail-urilor la Yahoo sau GMail vă îngreunează capacitatea de a  prelua controlul asupra comunicării în interiorul companiei, a păstra securitatea comunicațiilor – și chiar asupra accesului către alte servicii – mai târziu. 

Care este alternativa? Configurarea adreselor de e-mail folosind numele de domeniu al companiei dvs. Dacă aveți deja un nume de domeniu achiziționat pe care îl plătiți dar nu îl folosiți – să știți că sunt cei mai ”scumpi” 100 de lei cheltuiți.
Sunteți pregătiți să aveți o casuță de mail FĂRĂ RECLAMĂ – dar nu ați știut niciodată că se poate.

Dacă nu aveți un domeniu de internet cumpărat, poate ar fi cazul să o faceți. Ar fi cei mai inteligent 100 de lei investiți.

Firma voastră nu este @yahoo.com și nici @gmail.com, ci departamentele și angajații ar trebuie să fie @firmata.ro

Să vorbim mai multe despre motivele pentru care chiar merită, și apoi să ne uităm la cele mai simple și sigure metode prin care să facem asta.
Mă poți suna oricând (ai numărul în stânga) și putem programa migrarea asta. Nu trebuie să o faci mâine. 
Dar dacă nu mă suni să începem – nu o să o faci niciodată. Da, da…